Valige riik, kuhu soovite, et kaup toimetatakse. Me kohandame saidi vastavalt, et saaksite valida saatmise ja tellimuse eest tasuda.

Hamburger marineeritud Hericchio ja röstitud küüslaugu aioliga

Hamburger marineeritud Hericchio ja röstitud küüslaugu aioliga

7. Hamburgeri koopia

Koostisained:

4 suuremat kuivatatud Hericium seent

4 hamburgerisaiakest

2 punast sibulat

125 g lambasalatit

60 g kornišonikurki

Marinaadi koostisained:

õli

riisiäädikas

sool

magus paprika

cayenne'i pipar

granuleeritud küüslauk

Küüslaugu aioli koostisained:

1 küüslaugupulk

3 munakollast

õli

sool

pipar

valge veiniäädikas

Menetlus:

Leotage kuivatatud Hericium seeni kuumas vees ja laske neil pehmeneda. 30 minuti pärast pigistage liigne vesi välja. Pange need suletavasse kaussi. Torgake hericiumit kahvliga, et aidata tal maitseid endasse imeda.

Pintseldage seened õliga. Sega riisiäädikas, sool, magus paprika, cayenne'i pipar ja granuleeritud küüslauk. Kasta seened sellesse segusse ja lase 1 päev külmkapis marineerida.

Seejärel grillige marineeritud Hericium mõlemalt poolt (näiteks teise panniga kaaludes), et saada mõnusalt praetud. Oluline on, et seened jääksid mahlakaks.

Valmistage röstitud küüslaugu aioli. Lõika küüslaugupeast põhi ära, pintselda seda õli, soola ja pipraga ning pane ahju 170 °C juures umbes 35 minutiks röstima, kuni küüslauk on pehme. Pigista küüslauk välja. Segage küüslaugupasta, lisage munakollased ja segage õli. Nii valmib majonees. Lõpuks maitsestage soola, pipra ja vähese valge veiniäädikaga.

Serveeri burger röstitud kuklile koos seente, viilutatud punase sibula, põldkännaku ja cornichonidega.

Raskusastme arv portsjonite arv Ettevalmistusaeg Koguaeg

Lihtne 440 min50 min