E-R 7:00-15:00
Kõik tooted
60 g kuivatatud Agaricus seeni
450 g kartulit
150 g tavalist jahu
50 g kreeka pähkleid
250 g aprikoose
100 g suhkrut
20 ml valget veiniäädikat
piparmünt
või
näputäis soola
400 g hapukoort
30-50 g moosi maitse järgi
Keetke kartulid koorega soolases vees pehmeks ja laske jahtuda. Koori ja riivi kartulid peeneks, sega jahu ja soolaga.
Prae pannil terved seened võis, lisa pähklid, 50 g suhkrut ja lase neil karamelliseeruda, seejärel lisa valge veiniäädikas.
Poolita aprikoosid ja prae need pannil. Puista peale 50 g suhkrut ja karamelliseeri.
Jagage kartulitainas väiksemateks tükkideks ja rullige pannkoogideks, küpsetage need kuival pannil kuldpruuniks ja pintseldage sulatatud võiga.
Täidise jaoks valmistage hapukoor koos oma lemmikmoosiga (näiteks vaarikamoosiga, mida meie kasutasime).
Serveeri koos karamelliseeritud seente, aprikooside ja värske piparmündiga.
Raskusastme arv portsjonite arv Ettevalmistusaeg Koguaeg
lihtne 430 min40 min