E-R 7:00-15:00
Kõik tooted
1 l dashi puljong
115 g punast misopastat
80 g tofut
25 g wakame vetikaid
1 kevadine sibul
2 redist
sool
1 viil kombu merivett
1 l vett
1 peotäis bonito kalahelbeid (katsobushi)
50 g kuivatatud Shiitake seeni
Leota kuivatatud Shiitake seeni 30 minutit kuumas vees.
Seejärel pange kombu merevetikad ja tükeldatud Shiitake 30 minutiks potti veega. Vahetult enne keemistemperatuuri lisage bonitohelbed ja laske vähemalt 10 minutit tõmmata. Sõeluda puljong läbi juustukanga. Asetage Shiitake seened kõrvale, loputage ja pange tagasi puljongisse.
Kuumutage dashi puljong uuesti ja lisage misopasta veidi alla keemistemperatuuri. Ärge keetke puljongit enam. Sõeluda supp uuesti läbi ja maitsestada soolaga.
Asetage kaussi kuubikuteks lõigatud tofu, wakame-vetikad, hakitud kevadsibul ja õhukeselt viilutatud redis. Vala juurde puljong.
Raskusastme arvPortsjonite arvValmistusaeg Koguaeg
lihtne 4 30 min 50 min