Valige riik, kuhu soovite, et kaup toimetatakse. Me kohandame saidi vastavalt, et saaksite valida saatmise ja tellimuse eest tasuda.

Taco de birria Maitake'ga

Taco de birria Maitake'ga

5. Taco de birria Maitake koopiaga

Maisiküpsiste koostisosad:

280 g masa harina maisijahu (kui te ei saa seda, võite kasutada 170 g tavalist maisijahu).

110 g tavalist nisujahu

200 ml leiget vett

näputäis soola

Koostisained veiselihaküpsetiste jaoks:

800 g veiseliha rinnatükki

50 g kuivatatud Maitake seeni

400 g valget sibulat

1,5 l veiselihapuljong

500 g tomati polpa

15 g kuivatatud tšillipaprikat

punast veiniäädikat

sool

pipar

Mehhiko pune

loorberileht

vürtspipar

20 g võid

päevalilleõli

Salsa verde koostisained:

1 purk tomatillosid

värsket rohelist jalapeño paprikat

1 valge sibul

1 värske koriander

roosuhkur

Menetlus maisikõrvitsate valmistamiseks :

Sega kausis jahu ja sool. Lisage vesi ja töötlege kätega, et saada tainas, mis ei kleepuks käte külge, kuid ei oleks liiga kuiv. Jagage võrdse suurusega pallideks, rullige õhukesed pannkoogid ja praadige kuumal pannil mõlemalt poolt (1-2 minutit), kuni pannkoogid on paisunud ja kuldse värvusega.

Aseta pannkoogid taldrikutesse ja lase aurutada. Pannkoogid pehmenevad kenasti ja neid on lihtne töödelda.

Veiselihapannkoogi valmistamise kord:

Leotage kuivatatud Maitake seeni 30 minutit kuumas vees. Kuivata 30 minutit kuumas vees. Seejärel prae neid võis ja pane kõrvale.

Soola, pipar ja prae liha päevalilleõlis värviliseks ning pane kõrvale. Seejärel prae peeneks hakitud valge sibul rasvas ja lisa tomatipolpa.

Pange liha tagasi tomatipõhja ja valage juurde veiselihapuljong, nii et liha oleks vee all, ning lisage loorberileht, vürts ja Mehhiko pune (see on tugevama maitsega kui itaalia).

Leotage kuivatatud tšilli kuumas vees ja laske pehmeneda. Eemaldage seemned, jahvatage pasta koos vähese punase veiniäädika ja veega, milles tšilli leotati. Lisage lihale. Keetke 2-3 tundi, kuni liha on pehme. Võtke liha välja, hakige kahvliga ja valage üle tomatikastmega.

Jätke osa kastmest kõrvale pannkookide röstimiseks.

Menetlus salsa verde jaoks:

Asetage tomatid, värske roheline jalapeño, valge sibul, koriander ja veidi roosuhkrut blenderisse ja segage.

Serveerimine:

Kasta pannkoogid tomatikastmesse ja prae mõlemalt poolt. Asetage pannkoogile liha, riivitud Cheddar, peeneks hakitud punane sibul, värske koriander, salsa verde, praetud Maitake ja laim.

Raskusastme arv portsjonite arv Ettevalmistusaeg Koguaeg

raskus t 4 50 min180 min