E-R 7:00-15:00
280 g masa harina maisijahu (kui te ei saa seda, võite kasutada 170 g tavalist maisijahu).
110 g tavalist nisujahu
200 ml leiget vett
näputäis soola
800 g veiseliha rinnatükki
50 g kuivatatud Maitake seeni
400 g valget sibulat
1,5 l veiselihapuljong
500 g tomati polpa
15 g kuivatatud tšillipaprikat
punast veiniäädikat
sool
pipar
Mehhiko pune
loorberileht
vürtspipar
20 g võid
päevalilleõli
1 purk tomatillosid
värsket rohelist jalapeño paprikat
1 valge sibul
1 värske koriander
roosuhkur
Sega kausis jahu ja sool. Lisage vesi ja töötlege kätega, et saada tainas, mis ei kleepuks käte külge, kuid ei oleks liiga kuiv. Jagage võrdse suurusega pallideks, rullige õhukesed pannkoogid ja praadige kuumal pannil mõlemalt poolt (1-2 minutit), kuni pannkoogid on paisunud ja kuldse värvusega.
Aseta pannkoogid taldrikutesse ja lase aurutada. Pannkoogid pehmenevad kenasti ja neid on lihtne töödelda.
Leotage kuivatatud Maitake seeni 30 minutit kuumas vees. Kuivata 30 minutit kuumas vees. Seejärel prae neid võis ja pane kõrvale.
Soola, pipar ja prae liha päevalilleõlis värviliseks ning pane kõrvale. Seejärel prae peeneks hakitud valge sibul rasvas ja lisa tomatipolpa.
Pange liha tagasi tomatipõhja ja valage juurde veiselihapuljong, nii et liha oleks vee all, ning lisage loorberileht, vürts ja Mehhiko pune (see on tugevama maitsega kui itaalia).
Leotage kuivatatud tšilli kuumas vees ja laske pehmeneda. Eemaldage seemned, jahvatage pasta koos vähese punase veiniäädika ja veega, milles tšilli leotati. Lisage lihale. Keetke 2-3 tundi, kuni liha on pehme. Võtke liha välja, hakige kahvliga ja valage üle tomatikastmega.
Jätke osa kastmest kõrvale pannkookide röstimiseks.
Asetage tomatid, värske roheline jalapeño, valge sibul, koriander ja veidi roosuhkrut blenderisse ja segage.
Kasta pannkoogid tomatikastmesse ja prae mõlemalt poolt. Asetage pannkoogile liha, riivitud Cheddar, peeneks hakitud punane sibul, värske koriander, salsa verde, praetud Maitake ja laim.
Raskusastme arv portsjonite arv Ettevalmistusaeg Koguaeg
raskus t 4 50 min180 min